Har du brug for hjælp med hus reparationer, men ikke kender nogen pålidelige bygherrer endnu? Næsten alle har brug for hjælp fra en bygherre på et tidspunkt, og medmindre du er bygherre dig selv, vil du være nødt til at få noget at vide om hvordan de opererer.

Det er fristende at tage den nemme vej ud og kontakte din De Gule Sider eller din lokale avis, men tænk et øjeblik, før du gør det.

Hus reparation er i en kategori for sig selv. Du beder en person med viden og erfaring med opbygning og reparation bygninger til at reparere en del af dit hjem – noget, der påvirker dig og din familie intimt i dagligdagen. Resultaterne af denne aktivitet vil sandsynligvis kunne mærkes i mange år.

Hvis bygherren undlader at gøre et tilfredsstillende job, så kan du stå tilbage med en dyr regning. Du kan endda blive fanget i dyre og tidskrævende retssager.

Så det er vigtigt at starte på rette fod. Den første ting er at vælge en, der kan give en god service. Så for eksempel, hvis du har blokeret afløb så betyder en person med speciale i at finde årsagen til blokerede afløb og rydde dem. Dette kunne være enten en lille virksomhed eller endda en person, der gør, at arbejde og intet andet, eller en større bygning virksomhed, der leverer flere specialiserede tjenester.

Det er bedre at stole på mund-til-mund metoden fra folk, der er tilfredse kunder end noget andet. Siden begyndelsen af internettet er dette meget lettere, fordi, selvom du ikke har nogen venner eller familie, der kan anbefale nogen, kan du gå online og søge via  og bygherrer ‘hjemmesider og blogs.

Gå til Google eller en søgemaskine og indtaste, for eksempel “blikkenslager Lyngby” og tjek de lokale lister, især nogen med anbefalinger. Eller indtast “blikkenslager LYngby” for udtalelser og anmeldelser af blikkenslagere i Lyngby.

Lav en prioriteret liste, og skær det ned til tre. Så ring alle tre igen og bed dem om at besøge dig, så de kan give dig et tilbud. Vælg ikke nødvendigvis den billigste. Det er mere vigtigt at vælge den person, der rent faktisk vil gøre eller føre tilsyn med jobbet og basere det på, hvordan du føler om ham – hans ærlighed og integritet samt hans evne.

Du er nødt til at stille spørgsmål om, hvad problemet kan være, og hvordan de agter at beskæftige sig med det. Vælg den person, du føler mest komfortabelmed. Den tillid faktor bør veje tungere end noget andet i dine udvælgelseskriterier. Det vil sandsynligvis være billigere i det lange løb, selvom tilbudet måske ikke er det billigste.

Husk at have alt dette i tankerne, når du har brug for hjælp med hus reparationer.